ŠOKIRAĆETE SE!….Žene otkrile koji muškarci su najbolji u se*su!

Ženi se uvek veruje na reč, osim ako ne želite da vas satima ubeđuje da je u pravu. Dakle, spremite se da napokon saznate istinu
Kvalitetna veza se uglavnom zasniva na dobrom seksu, pa se često postavlja pitanje kakvi muškarci su najbolji u krevetu. Zbog toga je sprovedeno posebno istraživanje na ovu temu, a njegovi rezultati su šokantni.
Odsek za zdravlje i socijalni razvoj univerziteta Dikin iz Australije sproveo je studiju koja se zasnivala na ispitivanju 78 žena iz te zemlje, koje su u vezi sa biseksualnim muškarcima.

Cilj studije je najviše bio razbijanje stereotipa, ali i postavljanje temelja za neka nova istraživanja, piše Daily Mail.

– Ovi parovi različitih orijentacija probijaju granice onoga što većina smatra normalnim. Zbog toga mislim da je ova studija veoma značajna – objašnjava autorka Marija Palota-Kiaroli./>


U istraživanju su učestvovale žene starosti od 19 do 65 godina. Pitane su kakvi su odnosi unutar porodice, ali i kakvi su im intimni odnosi.

Rezultati istraživanja pokazuju da žene smatraju biseksualne muškarce boljim ljubavnicima, ali i boljim očevima od strejt muškaraca.
– Za biseksualce se obično misli da su nepouzdani i da su preljubnici. To nije ono najgore. Većina ljudi smatra da su baš svi biseksualci zaraženi HIV virusom. Ima i onih koji smatraju da su oni izuzetno agresivni prema ženama. Ovo istraživanje i služi tome da se obelodani mišljenje žena i da se prestane sa bespotrebnim žigosanjem biseksualaca – kaže dr Palota-Kiaroli.

loading...