Ćerka je izgubila ne_inost sa 14 godina – a onda se OTRGLA KONTROLI

Počeli su da mi dolaze u kuću. Nisam mogla da ih probrojim.
Sad kada pogledam unazad, apsolutno za sve krivim samo sebe. Suprug alkoholičar je ostavio mene i ćerku same kad je ona imala 8 godina. Jureći posao i način da preživim, nisam uspevala da pratim šta se dešava sa mojim detetom. Kada je bila u 6. razredu, primetila sam da se uhvatila lošeg društva osećala sam alkohol u njenom dahu, ali bila sam previše umorna (znam, nije opravdanje), da bih je upozorila na opasnosti koje je čekaju.
Kada sam pokušala da preuzmem inicijativu i počela da joj branim da izlazi, već je bilo kasno. Samo bi me prezrivo pogledala i nastavila svojim poslom.

Prisluškivala sam jedan njen razgovor i tako sam saznala da je imala seks sa muškarcem dosta starijim od nje, odmah posle 14. rođendana. Preplakala sam celu noć! Opet pokušaj razgovora, opet zid, prezir i ćutanje. Sa drugaricom je pričala o detaljima. Veličini njegovog penisa, oralnom seksu i kako ga je stavila celog u usta.
Kada je pošla u srednju birotehničku školu, počela je da ih dovodi u stan. Uglavnom noću. Samo bi se ušunjali u njenu sobu. Ubrzo posle toga, čula sam dahtanje, stenjanje i škripanje kreveta…

loading...